Automatikus értesítés

írta: hedervar.hu 2016/04/27
 

Szeretném a figyelmet felhívni, hogy több lehetőség is van arra, hogy a hédervári honlapon megjelenő hírekről értesítést kapjunk:

 

Az egyik a most bevezetett HÍRLEVÉL szolgáltatás, ami az olvasónak automatikus rendszerüzenetet küld az elektronikus postaládájába.

A másik lehetőség, hogy HÍROLVASÓ (RSS) alkalmazások segítségével értesüljünk az adott honlap frissítéseiről.

 

Mindkét szolgáltatásnak megvan a maga előnye, az olvasóra van bízva, hogy milyen forrásból értesüljön. A Hírlevélnél nem szükséges hírolvasó alkalmazást telepíteni, elegendő egyszer az E-mail címet megadni. Az értesítő leveleket olvasás után törölni lehet, akár automatikusan, a levelező beállításaiban. A levél NEM azonnal a bejegyzés megjelenése után érkezik, hanem naponta egyszer, hasonló időpontban. (Ahogy a postaládát, is csak egyszer ellenőrizzük a kapuban.) Otthoni és hordozható eszközökön egyaránt elérhető, bárhol is van.

Hírolvasó alkalmazás telepítésével még számos előnyre tehet szert. Korlátlan WEB oldal "figyelésére" lehet használni. Gyakran, és ritkán frissülő oldalaknál egyaránt előnyös használni, ezzel sok időt spórolhatunk meg. Nagy segítség lehet, például az interneten keresztüli vásárláskor, a keresési feltételek megadásával. Természetesen ezen szolgáltatás is szinkronban lehet több készüléken, tartózkodási helytől függetlenül. Többnyire ezek alkalmazások, vagy bővítmények (böngészőkhöz), de kedvelt a WEB oldal felület is. Az utóbbinál nem kell semmit telepíteni. Regisztrálni viszont valamilyen formában mindegyiknél kell, de a legtöbben már lehet meglévő fiókkal is. Aki több eszközről is internetezik, annak érdemes egy félét használni, hogy a szinkronizáció probléma mentes legyen. Az email-lel ellentétben, a cikk létrehozásáról azonnal értesülünk. Bővebben ITT olvashat.

 

Feliratkozás a hírlevélre:

Írd be ide az email címedet:

Szolgáltató: FeedBurner

 

 

  


 

 Segítség

 

 

Itt bemutatásra kerül a hírlevélre történő feliratkozás lépésenként:

 

1.

Értelem szerűen az E-mail cím beírása a beviteli mezőbe.

 

 

2.

Utána kéri, hogy pötyögtessük be a "színes cifra" karaktersort, ezzel megerősítve, hogy valós személy ül a gép előtt.

 

3.

Az alábbi rendszerüzenetet láthatjuk, ha eddig mindent rendben csináltunk. Valamint közli, hogy a megadott E-mail címre visszaigazolásra váró levelet küldtek. "Close window"-ra kattintva bezárhatjuk.

 

4.

A megérkezett E-mail valahogy így néz ki:

(Itt az aláhúzott kék színű hosszú sorra kell kattintani visszaigazolásként)

 5.

Ha ez az üzenet fogad, az a sikert jelenti! Bezárhatjuk.

 

 Akinek még kérdése lenne, alább a hozzászólásokban felteheti!

 

 

Megosztás

Közösség