Beszámoló a kalóztáborról

írta: hedervar.hu 2015/06/25
Tudósítás a történtekről (naponta) +képek

 

4. nap

Táborunk 4. napján a vízi ellenséggel szálltunk szembe. Reggel a szélben tekerőző habkígyókat "tengeri kígyókat" fújtunk. Majd izgalmas vízipisztolyozás, fröcskölés, locsolás következett... És ha már víz és spriccelés, akkor miért ne látogassuk meg a tűzoltókat. Izgalmas, érdekes tudnivalókat hallhattunk és láthattunk...sőt még a tűzoltóautóba is beülhettünk, s kis tűzoltókká válhattunk. A délelőtt fáradalmai után finom palacsinta várt minket a kalóztanyán, majd délután újult erővel vágtunk neki a vízicsatának. Nagy küzdelem volt, három tengeri hajónk vitorlája mögött megbújva vívtuk meg harcunkat az ellenséggel. Győzelmet arattunk! Szem sem maradt szárazon! Végezetül megméretettünk célzó tudományunkkal az ügyességi játékban. Holnap, utosó erőfeszítésünkkel ellátogatunk a kalandparkba. :)

3. nap
 
Kalandozásaink során eljutottunk a Manótanyára, ahol a különböző akadályok leküzdése után megmérkőztünk az ellenséges csapattal. Becsületes küzdelemben legyőztük az ellenfelet és megszereztük a "kötél" hosszabbik felét. Ezután megcsodáltuk a természet apróbb élőlényeit és nagyobb teremtményeit, megszelídítettük őket és a szürkemarhán "lovagoltunk" is. Csodajárgányokon furikáztunk, majd a langalló elfogyasztása után ismét útra keltünk. A hangyatúra után a labirintus állta utunkat, ahonnan sikeresen kijutottunk. Minden akadályt legyőztünk! :) Holnap a vizesárok és vízicsata következik!

2. nap

A mai nap folyamán igazi kalózokká váltunk. A "Kalózfalodában" elfogyasztottuk a "rablóhúst" és megittuk a kalózok italát. Energiával feltöltődve kincskeresésre indultunk. Miután sikeresen kijutottunk a "Kínzókamrából" felkerestük az "Kalózedzőteret", onnan a "Kalózlegendák" tárházába siettünk, majd a "Kalózneveldébe" vezetett az utunk. Meglátogattuk az "Öreg kalózlakot", ahonnan a térkép a "Kincses Barlangba" irányított bennünket. A kalandokkal teli út végén lázasan kerestük a kincset, melyet fáradtságos munkával kiástunk.  

1. nap

A kalóztábor első napján sikerrel vettük az akadályokat. Edzőtáborunkban (Ugripark) felkészültünk a hét során ránk váró feladatokra. Ma elsősorban a testünket edzettük. Falmászásban, vulkán megmászásban erősítettük karizmainkat. Megtanultunk láthatatlanná válni, csúszdán minél gyorsabban lecsúszni, levegőben ülni, kerékpárral versenyezni, kincset keresni, célba dobni, a "kalózellenséget " eltalálni. Reméljük holnap remek erőben leszünk és sikerül felépíteni a kalózhajóinkat . Már alig várjuk!:)

Megosztás

Közösség