Új köntösben

írta: hedervar.hu 2015/04/14

Tisztelt Látogató!

Végre elkészült a várva várt új honlapunk, amely arra hivatott, hogy még jobban kiszolgálja a hédervári közösség és az ide látogatók igényeit. Manapság nem könnyű feladat idecsalogatni az érdeklődőket, amikor minden szervezetnek, vendéglátóhelynek, sőt magánembernek is van már weboldala. Nem is beszélve a most annyira divatos közösségi oldalakról! Mi mégis szükségesnek tartottunk létrehozni egy olyan "összefoglaló" honlapot, ahonnan minden Hédervárral kapcsolatos dolog elérhető, visszamenőleg is megtalálható. Itt lehetőség lesz vélemény nyilvánításra, hirdetések közzétételére és a helyi vállalkozók, vendéglátósok és közösségek bemutatkozására. A menürendszer bővíthető, így mindenki kaphat egy bemutatkozó oldalt, ahol további elérhetőségeket adhat meg.

A felület előnye, hogy különféle megjelenítőkhöz rugalmasan igazodik, így akár mobil, vagy bármilyen felbontású eszközön akadály nélkül élvezhető!

A kezdőlapon a futó képsor képeire kattintva, az arra vonatkozó bejegyzéshez juthatunk. Alatta az aktuális hírek szerepelnek, a piros színű szövegre kattintva olvashatunk róluk bővebben. (A legfrissebb van legfelül, összesen 10 bejegyzés jelenik meg.) A régebbi események az ARCHÍVUM-ból érhetőek el (2015 jan. 1-től). Javasoljuk a különféle hírolvasó (RSS) alkalmazások használatát, hogy semmiről ne maradjanak le és mindent időben megtudjanak. A beállításához szükséges cím lent a láblécben található.

A hasonló témájú cikkek, mint például az Önkormányzati Hírek a "gyűjtő" oldalakról szintúgy elérhetők!

Az Intézményeink/Önkormányzat/ Dokumentumok menüpontban  az önkormányzati rendeletek, jegyzőkönyvek, formanyomtatványok állnak rendelkezésre, melyeket közvetlenül ki tudunk nyomtatni. A jegyzőkönyveket igyekszünk minél hamarabb megjelentetni, hogy a látogató figyelemmel kísérhesse a képviselő-testület munkáját!

A Közérdekű/Apróhirdetések menüpontban találhatóak a magánhirdetések, valamint az anyakönyvi hírek. A lap alján látható szerkesztő@hedervar.hu címre kérjük a megjeleníteni kívánt hirdetéseket elküldeni.

A Közérdekű/Vélemény rovatban lesz lehetőség szavazni bizonyos felvetésekről, mint most például az új honlapról. ☺

A Fórumban nyílik lehetőség a hozzászólásra, bármely tetszőleges témában. Regisztráció nem szükséges. Bárki használhatja időpont egyeztetésre, javaslatokra, bármire, akár közösségi oldalak helyett is! Kérjük, hogy őrizzük meg honlapunk igényességét, csak építő jellegű hozzászólásokat szeretnénk olvasni!

Vendégeink számára külön Főmenü van, ahol igyekeztünk a lehető legjobban bemutatni községünket. Külön "VENDÉGKÖNYV" lesz a fórumon belül, de ha valaki tollat ragad és bővebben szeretne írni, elküldheti a lenti címre és megjelenítjük a RÓLUNK ÍRTÁK rovatban. 

A honlap külleme a Szigetköz.net kft. elképzelésén alapul.

Mint láthatják, még sok hiányosság lehet az egyes oldalakon. A teljességre törekedve kérünk mindenkit, hogy ha tud, segítse honlapunkat tartalommal feltölteni!

Jó böngészést kívánunk!

a Szerkesztőség

Megosztás

Közösség